LUFTEN ÄR FRI!



I denna inlägg kommer jag berätta lite om vårkampanjen: LUFTEN ÄR FRI :D

Årets UF vårkampanj kretasr kring frågor om den offentliga rummet så som det visar på bilden. Mycket står på denna affisch iaf. Vårkampanjen handlar om att man ska visa upp sig i den offentliga rummet och att unga ester som vi kan få visa upp våra verk. Kampanjen kommer ta plats mellan vecka 18-19. Under denna period kommer events som flashmobs ta plats. Vimplar med våra konstverk ska hängas upp på olika ställen vilket då syftar på namnet: LUFTEN ÄR FRI :)

Altså... Vi som sysslar med kultur skall få chansen att visa upp våra verk och få synas. Det är det som det hela handlar om!
Under denna tids period kommer events som Flashmobs hållas hus och på 5 maj skall det vara en Centralt dag som drar igång det hela. Denna dag kommer det vara en FET arrangemang på Världs kultur historiska :D
MISSA INTE DET!

För er som inte vet vad en flashmob är så är det att en grupp människor samlas ngnstans och helt plötsligt ska dem göra ngt som drar till sig uppmärksamhet. Det ska verka spontant men det ska vara planerat sedan länge!

Jag kom på 2 snabba flashmobs under mötet ang. det hära:

1. Att samla en bunt "J-rockerz" (Wapaneser) på en plats och låta dem dansa till Ngn An Café låt som Natsu Koi Natsu game xD Det är lame men om det blir c.a. 50 pers kan det bli roligt o se!

2. Att en grupp hårdrockar gitarrister ska spontant stå ngn stans och ta fram en gitarr o spela SMOKE ON THE WATER :D
That's gonna be SOOOOOOOOOOOOO AWESOME!

själva kampanjen kommer också bli awesome!! ngt som jag hoppas på iaf

Auf wiedersehen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback