Gott nytt år!!

Med denna inlägg vill jag hälsa alla mina läsaren (om jag nu har några) ett GOTT NYTT ÅR!
Hoppas att er 2011 har varit lika bra som min. För mig har 2011 varit en väldigt bra år. Jag har kommit igång med mitt band på riktigt nu med ny trummis och allt. Flertal av mina kurser har avslutats i skolan, Jag har varit med i mitt första riktiga Go-Turnering, Varit på några av mina första RIKTIGA Metal konserter (Som inte är Underground spelningar), Varit på Metaltown och varit med på världens största scout läger: World Scout Jamboree.

Träffat nya människor, fått nya vänner och även fått upp intresse för nytt musik och sånt.
Ibland känns det som om tiden har gått väldigt fort när så mycket händer. 2011 är just nu ett minne blott.
Jag vill även ta chansen och önska er all lycka och framgång i det nya året 2012! Hoppas ni också har goda förhoppningar i det nya året.
Det viktigaste för mig med 2012 kommer vara diverse olika saker, men mäst av allt:
  • Metal town 2012, SLAYER, ANTHRAX, MACHINE HEAD, LAMB OF GOD, KILLSWITCH ENGAGE och fuck VADER kommer dit och spela!!! Kan det bli bättre än så? :D
  • AION:Tower of Eternity blir Free to Play! HURRA!!! Nu slipper jag betala för att spela ett av de bästa MMOna jag någonsin spelat
  • Dota2 Släpps, YIPPIE!!!
  • Jag fyller arton, YES! ÄNTLIGEN!!! ;D
  • Go-sommar läger med klubben och scout lägret Boomerang! En bra fråga är dock hur ska jag få råd med Boomerang :(
  • The EXPENDABLES 2 kommer ut, OH YEAH!!! Lätt att man ska se den! Chuck Norris ska man ju inte missa :D

Gott nytt år och god fortsättning allihopa!!!!

VI SES!!!!


Jullovet har börjat.

I måndags hade jag en väldig lyckad julkonsert på kvällen, I tisdags var det skolavslutning, I onsdags vaknade jag med den sköna känslan av att veta att man inte har skola. Nu har Jullovet börjat.

Synd bara att man måste plugga fysik över lovet för att det är slutprov i Fysik A när terminen börjar.

Men det känns fortfarande gött med jullov.

I onsdags så hade min brorsa fest hos oss, så jag var tvungen att dra ut en sväng. Som tur är kunde jag komma hem till Erik Wilstermann, En klass kamrat till mig i den exotiska mölndal.
När vi väl var där så höll de på att bygga LAN nätverk och hade tänkt LANa MineCraft dagen efter. De hade just blivit klar när jag kom fram så jag, Erik och en till klasskamrat som heter Linus Landgren satt och spelade lite MineCraft.

Faktiskt, väldigt intressant spel, Roligt om inte minst. Det var ett tag sen jag spelade ett spel där man kunde vara ganska kreativ. Efter att ha lärt mig grunderna i spelet så tyckte jag att det var väldigt roligt och har nu bestämt mig för att köpa ett ex själv. Man kunde göra ganska mycket i det spelet, bygga hus, döda monster, gräva efter mineraler och jaga djur. Innan vårt parti var slut och jag kunde gå hem (d.v.s. när festen hemma var över) så hade jag hunnit bygga en väldig snygg borg.

Hemmet såg ut som Kaos när jag kom hem och jag fick lägga mig med lite dålig humör för hemmet. Dagen efter så fick jag be brorsan städa upp allting.

I dag (Fredag) ska jag och David åka till Pappa I Linköping och fira vår jullov där.
Även om det är lite surt att man måste plugga så tycker jag att det är skönt att det är Lov, under lovet ska jag plugga fysik och träna mina Go-skills samt träffa många vänner och ha roligt med dem.

Hoppas ditt jullov kommer bli roligt också.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!

VI SES :D

Queen Essence!

Denna veckan har varit lite speciell. (Nästan) alla våra lektioner var inställda och veckan gick åt till att jobba med musikaliska projekt. Våra treor var borta på angereds teatern och jobbade med ett sceniskt musikprojekt som heter Queen Essence. Queen Essence är namnet på en musikal som läraren Martin Rossing har skrivit ihop baserad på några Queen Låtar. Bland dessa var bland annat Bohemian Rhapsody, Crazy Little thing called love, Who wants to live forever, Fat bottomed girl, Good oldfashioned loverboy, Killer Queen och Somebody to love. Musikalen slutar med att det blir en liten konsert på 6 låtar: we will rock you, Show must go on, Don't stop me now, I want it all, One Vision och We are the Champion.
Då symfoni orkestern skulle vara med och kompa så skulle jag vara med och spela dessa låtar. Det var riktigt nice!

Lite mer om vad som hände i skolan var att eftersom treorna skulle vara borta och jobba på deras projekt så skulle vi rästen vara på skolan och förbereda konsert för några 9:or. Konerterna var på Torsdagen och Fredagen och det var två konserter per dag. Fatta vad mycket man skulle spela...
Konserternas slut nummer var Queen låtar också, dock så spelade vi bara I want it all, Don't stop me Now och We are the Champions där. Det var roligt iallafall för det gick väldigt bra!
Förutom att spela Queen har även jag och killarna i min klass gjort en manskörs framträdande där vi sjöng John williams is the man. Vi gjorde den också till vår förra höstkonsert där det blev en stor succé nummer. Roligt nog blev det pang succé här också, det kändes riktigt bra :)

Treornas projekt hade 6 framföranden på Angereds Teatern och biljetterna var slutsolda. Den hade premiär på Tordagen och de sista framföranderna var idag (SÖndag). Jag var med och spelade på premiären och på Lördagen. Det var en riktigt bra show enligt mig, fastän storyn lite random.
Det börjar med att en kille som heter Gustav sjunger Bohemian Rhapsody bland några mask klädda snubbar, sedan så dör han och det hela visade sig vara teater förberedande men så var han död på riktigt. En Ängel visar sig och sjunger Who wants to live forever och ressar Gustav. Sedan så försvann han ur storyn. en liten bak story refferens var Romeo och Julia, Fast här var det två roller som hade det namnet. Efter lite prat om kärlek så kommer Elvis och sjunger Crazy Little Thing Called Love. Sedan disskuterar de tjejer med Elvis och så gick Fat bottomed Girl igång med 4 killar utklädda till tjejer som dansade något väldigt skumt. När låten var slut så disskuterade tjejerna om killar och deras personligheter och så spelades Killer Queen. Under låten så får man se att det händer något mellan tjejerna och killarna. så visade det sig att det har varit bråk och killarna gott gjorde dem med Good oldfashioned Loverboy. Till låten så dansade några killar i hatt, fluga och käpp (Snacka om Old Fashioned). När låten var slut så hade det blivit fred och de började tala om en konsert "Queen Essence" (vilket signalerade att orkestern skulle gå in snart). Innan dess så pratade de om att hitta "den rätta", En Tomboy flicka dök upp och sjöng "Somebody to love" vilket var sista nummret i storyn. Rästen av föreställningen bestod av konserten med symfoni orkestern, band, Kör och solister och inte så mycket snack.
Alltså... ja... Det var allt.

Veckan har varit riktigt roligt och det var kul att spela Queen låtarna men nästa år blir det ännu roligare då vi ska köra FIGAROS BRÖLLOP AV MOZART!!! :D

Vi ses!

RSS 2.0