KUNGFU UPPVISNING!

Igår (Söndag) så vare Kungfu uppvisning på Valhallas sporthall.

Det gick ganska bra. Vi som ska vara med på uppvisningen skulle vara där typ halv 12 för att planera och genrepa. Sedan så började uppvisningen runt två. De första grupperna som skulle köra var Barngrupperna som visade upp typ uppvärmningar, enkla grunder som typ ställningar och sparkar, Sedan var det en Barngrupp som visade upp lite mer advancerade formler och så vidare. Vi var sista gruppen av de Vuxna vanliga grupperna, innan oss var det vuxen nybörjarna (man gills som vuxen typ vid 12,13 års åldern och uppåt) och en annan grupp visade lite mar advancerade grunder o.s.v. Sedan var det vi.

Vår grupp skulle visa upp två formler och hopp sparkar, Jag skulle leda den delen som skulle köra Sabelform. Vi var ut Först när vi har gjort Hoppsparkarna. Tur nog var jag van vid att uppträda så det blev inte så otroligt pirrigt...
Men det gick väldigt  bra. Tror inte jag har lett en grupp så bra innan, hehe...

När handformen var klar så var det dags för tävlingsgrupperna samt Sanda (Kickboxnings) gruppernas tur att visa upp och sist men inte minst: TAICHI GRUPPERNA 8D

När allt det där var klart så var det Paus, och sedan var det uppvisnings gruppens tur att uppträda. Allting var nog upplagt på samma sätt som det brukar va, fast den här gången visade en av våra tränaren upp en formel som gick ut på typ slå hjäl sig själv. Han hoppade upp i luften och sedan landar man på rygg med benen uppe, hoppar upp och repeat... Det såg weird ut...

Runt klockan fyra så slutade hela grejen och jag följde med brorsan till donken med hans vänner. Efter att ha varit där ett tag så drog jag och Brorsan min hem.

Uppvisningen var roligt. Det var ett tag sedan man var med på något sådant :O
Men allmänt om min träning så tänker jag tagga ner på tränandet lite granna nästa termin. PLanerar att repa med bandet på Torsdagar och då hinner jag möjligt vis inte med att träna.

Hoppas det funkar iaf

Byebye!

Updatering om Nu läget

För att hålla folket lite updaterad om nuläget.

I onsdags var det Ungdomsfullmäktiges sista stormöte för året, och den här gången kändes det absolut som om en ny period är förbi när MÅNGA gamla ledarmöten slutar för att de nu är för gamla för att ställa upp till omval och vissa för att de inte alls blev omvalda. Om det är någon av er som läser detta så önskar jag er lycka till i framtiden och håll ert ljus i era liv tänt!

Själv så blev jag omvald till ledarmöte iår igen. Här får ni se valrsultaten:

http://www2.goteborg.se/Ungdomsfullm/Portal_UngFullm_PROD.nsf/0/DDB553C9BEA281F9C12577D90029EF1B?OpenDocument

Ser redan framemot nästa Mandats period.

På Söndag är det första advent! Eftersom det inte är någon skola då så tjustartade vi firandet med att ha advents konsert på Vasakyrkan. Det var dock bara sång ensemblen som spelade men det var väldigt bra! Mot slutet så sjöng hela kyrkan "Hosianna Davids son."

 

Efterskolan idag så drog jag till stan för att köpa pre-paid Game-card av NCsoft för Aion. Äntligen efter att ha INTE spelat det på snart ett år så kan man äntligen återuppta spelandet!

 

Nästa vecka så har vi lite prov hit och dit och sedan så är det utbildning till UF som ska ta plats.

 

Aja, Bye bye :D


Tillfällig Mobiltelefon

Det här är min TILLFÄLLIGA mobil telefon, Just nu är det så att min Nokia N97 har kvaddat, eftersom den är köpt på smuggel i Kina så har vi inget kvitto till den, därför så kan vi inte laga den här utan mamma tänker ta med den till Kina för reparation så för tillfället använder jag en HTC Wildfire.

Slår vad om att många läsaren tänker såhär nu: "Fan vilken snobb som köper en HTC som tillfällig ersättning..."
Till mitt försvar så säger jag att det beror på att vi tänkte såhär: om min mobil blir lagad så får jag tillbaks min N97a och så kommer Mobilen ges till min brorsa vilket betyder att vi kan säljas hans Samsung. Egentligen ville jag bara ha en Nokia mobil som jag tyckte var ganska fräckt och väldigt prisvärt, men min brorsa gillar inte Nokia... lol...

Låter krångligt men så är det. haha...

Byebye

TRÄFFAT BAND!

japp, Nu har man äntligen lyckats få bandet att mötas och snacka. Det var jävligt nice, lixom, nu när året är snart slut så får man tid o träffas xD

Men iaf, nu har man det gjort iaf och nästa steg är att hitta rep tid och replokal.

Vet inte vilken dag kommer kunna repa men förhoppningsvis någonstans mellan onsdag och fredag.
Alternativen på replokal har vi 3 stycken nu, hehe:
1. Gula villan, ett ställe ganska nära där jag bor
2. Hvitfeldtska, Min skola xD
och
3. Björndammencentrums fritids gård, Trummisens hemma plan.

Hoppas man kan få ihop något innan jullovet iaf.

Aja. Let's hope for the best.

Hasta La Vista!

BRORSAN FYLLER ÅR!!!

David :D


ALLIHOPA SÄGER GRATTIS TILL MIN BRORSA, DAVID YANG SOM FYLLER ÅR IDAG!!! 8D

Om jag har räknat rätt så är han 15 år idag *Sitta och räknar noggrannare* Vilket betyder att han blir Byxmyndig, så komigen tjejer! Nu är han laglig :D

-skämt åsido.

Till och med min brorsa börjar gymnasiet snart. Gud vad tiden bara flyger förbi....
Kommer fortfarande ihåg hur livet var när vi var små, hur det var när vi först kom till göteborg och mycket mer.

Hursomhelst så tycker jag att ni alla som tittar förbi här kan ta tiden och kommentera med ett stort:
GRATTIS!!!:D

Studie Dag, YAY

Idag (tisdag) och imorgon är det Studie dagar så alla lektioner är inställda båda dagarna (Dock så gäller utvecklings samtal nu på Onsdag).

Vad kan man säga mer än att det är ganska SOOOOOFT!
Suttit hemma och slöat en heldel. Nötade även lite StarCraft efter lunch och påbörjat Ideologi arbetet i samhällskunskapen. har fått info nu vilken Ideologi jag ska arbeta med nu fast det som gjorde mig lite less var att jag hamnade i gruppen som skulle köra Socialdemokrati.... ÅÅÅÅÅH VAD TRÅÅÅÅÅKIGT!!!! tänkte jag på först men efter vidare efterforskningar tror jag faktiskt att det kan bli väldigt roligt!

Imorgon ska jag se till o plugga lite matte och Kemi för på Torsdag är det prooov D:
På kvällen ska det bli lite GO med GO-klubben.

Det var nog allt.

BYE BYE :D

VAL TILL UNGDOMSFULLMÄKTIGE!!

Idag börjar valet till ungdomsfullmäktige! Ni som är mellan 12-18 och bor inom göteborg har nu chansen att påverka och få din röst hörd genom att rösta på den kandidadaten som du tycker om bäst! Beroende på vart du bor så kan du rösta på kandidaterna från din Valkrets. Själv så kandiderar även jag, så om du bor i centrum så får du gärna rösta på mig.

De frågor jag tänker driva i Ungdomfullmäktige handlar framför allt om

SKOLPOLITIK:

Jag vill att kommunen ska prioritera mer på skolorna rent ekonomiskt, dvs mer skattepengar till skolan så att man lättare kan åtgärda brister som skolmaten, utbildnings materiallet och anställa bättre läraren (Säger inte att de nuvarande är dåliga dock...).

Vill även driva frågor som handlar om elev inflytande och elev demokrati i skolan och att skolan ska anpassa efter elevernas behov. Vi som är elever på vår skola skall kunna ha större möjligheter att påverka i frågor som angår vår skola och genom demokratiska vägar kunna va med och påverka olika beslut. På så vis kan vi göra våra skolor ännu mer trivsamt och det kommer vara mycket roligare att gå dit!

SÄKERHET OCH TRYGGHET


Man skall kunna känna sig trygg och säker vart man än går, vilken dag under veckan och vilken tid på dygnen. Vill bara säga att min tolerans för säkerheten här i stan när Jesper Johansson och Elin Krantz mördades på endast två veckor skönk riktigt jävla mycket. Om vi ska bo här så ska vi kunna vara säkra och trygga när vi är ute och inte behöva oroa oss för att bli bortförda och sedan mördade av en snubbe som det tar mer än ett halv år att få fast!

Är redan igång med vissa reformer inom det här området och tänker fortsätta arbeta med den här frågan när jag blir vald igen!

KOLLEKTIV TRAFIKEN


Att man ska kunna åka gratis dygnet runt och året runt är en vision inom Ungdomsfullmäktige. Det här målet är dock omöjligt. Men det jag tänker jobba med inom det här området handlar bland annat om att våra skolkort ska även gälla i våra närliggande kommuner: Partille och Mölndal och att deras kort även kan gälla till 22:00. Just nu så tror jag att många ungdomar som t.ex. bor i Partille och går i skolan i Göteborg har svårigheter att kunna ta sig från och till skolan då korten kanske endast gäller inom deras kommun.

Då dessa kommuner i stortsätt sitter ihop med Göteborgs kommun så tycker jag att vi ska ha lika stora möjligheter inom kollektiv trafiken dessutom så blire mycket lättare med att ta sig fram och tillbaka om man har ärenden över kommuns gränserna.

INTEGRATION

Ganska aktuell fråga nu när SD sitter i Riksdan...
Jag tycker att man ska kunna känna sig välkommen och vänligbemött av omgivningen oavsett bakgrund, nationallitet, klädstil/Stereotyp, Förflutet och åsikter!. Vi kanske är olika men vi är en del av samhället och man ska inte behöva bli illa bemött av omgivningen bara för att man är annorlunda.

UNGDOMSDEMOKRATI

Här kommer nog ett av de alra starkaste frågorna jag tänker driva. Jag vill sänka rösträtts åldern i lokala val till 16 år och öka ungdomarnas möjligheter att uttrycka och få gehör om våra åsikter. Visst, Här kan man debattera mognad och utbildning. Kanske tidigare åldrar har man ingen bra uppfattning om hur samhället funkar samt så kanske man saknar kunskapen om politiken men oftast när man är 16 så har man gått klart grundskolan och då har man goda grundläggande kunskaper inom samhällskunskapen, väldig många elever har även vid det här laget bildat egna åsikter! dessutom så kände jag vissa frustrationer i samband med valresultaten och kände mig maktlös då jag inte kunde göra något för att påverka det. Jag tror många av er som läser min blogg kände samma sak.

Vi är unga men vi är också en väldig betydande del i samhället. man brukar säga att vi är framtiden, men jag säger att vi också är nuet! Vi ska kunna känna oss delaktiga i det samhället vi bor och kunna vara med och påverka i frågor som angåer oss! Vi ska också kunna bli politiskt representerade.
Sverige är trotts allt ett av världens mest demokratiska länder men varför inte höja ribban ännu högre och sikta på att göra det ännu mer demokratiskt genom att låta vi som är unga kunna påverka i de frågor som angår oss!

Dessa var nog de viktigaste frågor och debatter jag tänker driva i UF.
Om ni håller med mig och bor inom min valkrets så kan rösta på mig :) Men det viktigaste är att du röstar på den kandidaten som passar dig bäst och ÄNNU viktigare att man överhuvudtaget röstar.

DET HÄR ÄR DITT VAL!
DET ÄR DIN ÅSIKT SOM SKA FRAM OCH DIN RÖST SOM RÄKNAS!


JAG ÄR TRÖTT!

Nu är Höstlovet slut och skolan har börjat igen. Yay!

Mitt höstlov har varit pissigt, var tvungen att göra ett jobbigt arbete överlovet, passa min lillebror som är en tonåring utan förmågan att sköta sitt liv själv och att laga mat, städa och hålla allting igång. Inte alls roligt.

Något bra som hände är iaf att man har fått äran att lära känna stans lokala GO-klubb som jag funderar på att gå med. Sedan så var man även på Dark Tranquillitys spelning på trädgårn som var hur mäktigt som helst!
Dt konserten kommer på ett separat inlägg. Sedan har jag även köpt StarCraft för mina egna pengar. Satsar på att försöka bli bra på det spelet igen!

Tycker att det känns riktigt bra att komma tillbax till skolan, till den bästa klassen jag någonsin gått i och alla goa klasskamrater. Framför allt den alldeles enastående skolan!

Idag (Torsdag) kommer Mamma hem också vilket betyder att jag inte behöver ta så mycket ansvar på mina axlar längre. I Tisadags så spelade vi med Georg Riedel på skolan. Gud va coolt det kändes, att kunna uppträda med en av sveriges främsta kompositörer och Jazz musiker. Georg Riedel har bland annat skrivit över 90% av Astrid Lindgrens låtarna bland annat "Idas sommar visa"! Det var väldigt kul hursomhelst.

Hann även göra klart de mesta av läxorna iaf som skulle vara tills idag (Torsdag) igår. Fast på bekostnad av min sömn så under hela dagen har jag gått omkring och varit ganska trött och saker och ting funkar inte alls som planerat... Nu när mamma kommer hem behöver jag inte oroa mig för mycket över sådant längre.

Något som kommer hända här näst är att vi kommer dra igång ideologi kapitlet på samhällskunskapen nu. Hoppas även på att vi ska nåla vår låt på Ensemblen också. Nästa vecka ska vi ha två dagars Studie dagar, YAY!
Nu på fredag börjar även valet till Ungdomsfullmäktige där jag kandiderar till.

Mina valfrågor kommer jag att lägga upp imorgon när det börjar! Komihåg o rösta på en kandidat som passar er! Att ni röstar spelar hur mycket roll som helst då det här är ditt val och det är din åsikt som ska fram!

Hasta la Vista! Vi ses!

När ensamheten är min vän.

Precis som rubriken säger så känner jag mig riktigt ensam these days under lovet.
Ingen vill träffa mig och varför ska jag ringa upp folk?
David är typ borta 24/7 och jag är nästan alltid ensam hemma. Känner på mig att jag kommer rutna...
Just nu så längtar jag tillbaks till skolan, till klassen och till byggnaden.

Ensamheten är för tillfället min bästa vän...

Hursmhelst, Något positivt som har hänt är att jag just nu är ägaren av StarCraft :D
Jag vet att tvåan finns men jag är för fattig för att köpa det...
Är frisk nu också. Det är nog det bästa. Ska även försöka bli klar med min Samhällskunskaps Hemprov innan lovet är slut.

Ses for now, Den här gången tänker jag inte skriva värsta boken så som jag brukar göra, Varför?

För att ingen läser det ändå :)

RSS 2.0