På Kapitalistisk Mark - Miami

"there is no Way like the American Way"...
Hmm... Ja... För att inget annat land är lika bra på att slösa på jordens resurser som USA.

Så som det står i rubriken befinner jag mig just nu i Miami, Florida, USA.
Direkt när vi gick av tåget till Shanghai var vi upptagna med att leta efter Dr. Pepper, Liu Weiwei. Vår vän som vi ska vara med innan vi går på flyget. Själva tågresan tog lite mer än 30 timmar (en dag och två nätter). Samma dag skulle vi på flyget till Torronto, Canada där vi senare åker till Orlando, USA.

Vilket skifte ändå. Under 3 dagar har vi åkt över halva jordklotet med 12 timmars tids skillnad. Sammtidigt rest från Asien till Nordamerika och från ett kommunistiskt styrt land till den ultimata kapitalist landet.
Jaja... Slut på SO tjaffs nu, Tror alla vill ha Sommarlov.

Hur som helst, vi landade i Orlando runt 11. Eftersom det blev lite miss här och där i Canada så har inte vårt baggage kommit riktigt än så vi hyrde en bil och åkte till vårt hotell. Synd bara jag inte kan lägga upp bilder för hotelet (eller a... Lägenheten snarare) var riktigt stort och hade i principen det mesta man ville ha. Vi alla fick duscha av oss lite grann innan vi gick och la oss och sov. Det som är lite minus med det hela är att vi fick somna i otvättade kläder som vi haft i c.a. 3 dagar.

Dagen efter träffade vi mammas agent som hjälpte till att köpa en del av den här sommar tillhållet. Derek heter han och var ganska trevlig. Efter att ha ätit frukost med honom så checkade vi ut och åkte till Target (en maxi liknande affär) och köpte kläder och mat. Jag fick tag på en Metallica T-shirt därborta, Sweet :D

Efter ett tag åkte vi vidare in till Miami, Själva bilresan dit tog oss c.a. 5 timmar och mellan åt hämtade vi vårt baggage i flygplatstet. Här bor vi också på en lyx hotel med rum stora som lägenhet. Nice.
Berättar mer om Miami i nästa inlägg.

Auf Wiedersehen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback