BOJKOTTA ISRAEL!



Israel är ett starkt respekterat land inom alla 3 av våra största världsreligioner: Islam, Judendom och Kristendom. Men i dagsläget har detta land begått ett brott, ett synd jämtemot mänskligheten och vänt ryggen mot gud. För mer en tre år sen så installerade dem en blockad kring staden Gaza där det bor 1.5 miljoner invånaren. 1.5 miljoner motsvara 1/6 av hela sveriges befolkning, Isolerade från omvärlden med begränsad rum och rörelse frihet. Arbets lösheten ökar och dem får det sämre och sämre, ändå händer det att Israel flygbombar den lilla staden och stora delar ligger i ruiner. Utanför murarna så förföljs palestinerna av den israeliska regeringen.

Ship to Gaza är ett projekt organiserad av europeiska demokratier i syftet för välgörenhet, Att bygga upp gaza från ruinerna och hjälpa folket inanför blockaden. Ship to Gaza fraktade stor last av Mat, Skolböcker, Byggnadsmaterial o.s.v. i detta syfte och var helt legala, fredliga och obeväpnade färdades de mot Gaza i syftet att hjälpa palestinerna. Igår blev dessa båtar rädade av Israeliska soldater som steg ombord och sköt ihjäl många passageraren, minst 19 döda och 60 skadade samt många som fängslades in. Bland dessa finns läkaren Henry Ascher. Författaren Henning Mankell och många andra står inför ett Ultimatum.

Är detta verkligen acceptabelt? Ska vi låta Israel komma undan med detta? Nej! Israel är en ohyra till "demokratisk" stat och mänskligarättigheternas förbrytare! Vad har folken i Gaza gjort för att förtjäna detta? Vad är det för fel med lite välgörenhet? Varför får vi inte skeppen komma fram till Gaza?
Detta är inte en fråga om religion, Etnisk tillhörande elr Nationalism, Detta handlar om humanism! Hur man är som människa, Med denna Aktion har Israel bekräftat vilka rövhål dem är. ett sånt land förtjänar inga förbindelser med omvärlden och dess stöd. BOJKOTTA ISRAEL DENNA MÖRDARSTAT! IN MED RÄTTVISA OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER! STÖD DEMOKRATIN! STÖD GAZAS FOLK! STÖD SHIP TO GAZA! STÖD PALESTINA OCH DESS FOLK I DERAS KAMP FÖR FRIHETEN!

har gjort min talan nu

Auf Wiedersehen

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra skrivet.

2010-06-02 @ 20:22:11
Postat av: Angie

Håller till stor del med. Men gillar inte uttrycket "israel är en ohyra till demokratisk stat". Ohyra är ett dåligt ordval tycker jag. Och jag tror inte att Israel är ett respekterat land bland muslimer...

2010-06-02 @ 21:13:57
Postat av: Smaks

All ära åt Israel! You go, guys!

2010-06-06 @ 13:17:52
Postat av: LARZ GUSTAFSSON

Bojkotta Hamas! Leve Israel!

2010-12-03 @ 15:39:08
URL: http://www.myspace.com/zluggo_pop

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback