The HAUSE OF YANG FAMILY!

Ny epic kategori som kommer att innehålla inlägg och allt från mina resor o.s.v.

Kommer att publicera allt om Kina resan där nu :P

Hursomhelst! Farbror kom och hämtade oss i Beijing dagen efter att vi landade i Kina.
Han skulle nu ta oss till Henan. Efter frukosten i Qinghua student matsal så åkte vi Taxi med all vår packning till tåg stationen där vi skulle mötas. Han hade tydligen inte ätit fruksot, Iofs så fanns det ganska mycket tid kvar innan tåget skulle gå, så vi stannade vid en liten restaurang där han fick lite käk i magen.

Innan vi gick till tåget så svängde vi förbi en liten affär där vi köpte snabbnudlar och lite annat snack som vi skulle äta på tåget (vi skulle åka i 6 timmar om inte mer).

När vi sedan kom in i Stationen så blir man väldig fascinerad av hur stort det är, Lite epic t.o.m. Även om man har sett det förut.

Tåg resan var långt som fan, Fick fördröja tiden med hjälp av läsning och sömn, precis som flyget. Skillnaden nu var att det inte kommer serveras mat :P eller jo! Vi hade nudlar >:D

2 timmar innan vi var framme joinades vi av söte kusin Liu Jiawei och farbror (vår kusins farsa) YAY! ;D
Vi började snacka och där kom en ny tidsfördrivande medel :P
Skolan var ett stort samtals ämne, De i kina hade inte sommarlov som vi i Sverige, Dersa sommar lov börjar mot juli och slutar mot september. Dem har dock en liten lov på tre dagar för att fira en speciell högtid.
Kallas DuanWu Jie, Vet inte hur man översätter det dock :P Men det är till för att sröja en stor poet, politiker och patriot från vår och höst perioden i kinas historia. Ganska Weird egentligen...

Vi kom fram lagom till middag och när vi kom fram till farmor och farfars hus så väntade dem redan på oss för att äta. Där fanns hela släkten nästan från pappas sida, kusinerna Yang Ruihan och Liu Jiawei, Moster, farbror, Farmor, farfar o.s.v. återförenades även med pappa där i henan, Han hade tydligen skaffat en ny tjej också elr hade han? hursom helst var det även en kvinna från Kanton där också med oss, Hon påminner lite om Hanna från 6-7an på buråsskolan.

Fan att jag inte har bilder på folket i Yang-"klanen" på datorn D:
Ska bomba bloggen med bilder så fort jag kan föra över bilderna till en Dator från mobilen.

AUF WIEDERSEHEN! Med varma hälsningar till alla er i Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback