Omg. Någon måste vara Homosexuel :O

Jävlar vilken förmiddag man hade då.
När man har Rebecka som lärare går det inte att skratta åt det roliga som oftast händer när hon undervisar xD
Först hade vi engelska. Var ganska så orolig eftersom jag inte hann läsa på glosorna och texten vi skulle haft, men sedan så tog Rebecka fram häften om THE GREAT WAR som vi delades in i grupper för att läsa och hitta "Svåra" ord.

VI i min grupp drog upp några ord och läste halva vår text men hann inte klart då lektionen tog slut :/
aja. Nu har man iaf en bra text också att läsa på om Första världs kriget som vi ska ha prov på nästa vecka tillsammans med RUSSIAN REVOLUTION!

Svenska lektionen som var sedan så skulle vi tjöta om några grejer som handlar om Film men det visade sig att lite mer än halva klassen har INTE Läst på texten. xD
Men det funkade iaf. Vi snackade lite om triangel drama och Rebecka (som vi har nu som svenska lärare) sa något om att anledningen till att det heter triangel drama är för att det oftast är tre personer i storyn och att det oftast är uppbyggd kring svåra känslor mellan dem tre så typ A är ihop med B men är kär i C, C är kär i B som är kär i A.
DÅ blev det lite roligt hur man skulle tolka det för om det skulle vara så som en triangel betyder det att någon av dem är Homosexuel och det blev en stor snack om det här med triangel drama xD

Rebecka förklarade sedan vad hon egentligen menade och all misstolkningar klarnade upp.

Nästa lektion var Livskunskap och där lekte vi klassikern SOFFAN. Leken gick ut på att man ska få lappar med någons namn, Alla skulle sitta i en ring med fyra stolar på raden högst up som ska föreställa "soffan". Man ropar någons namn om man har en ledig stol till höger om sig (Det ska alltid finnas en stol tom). För att vinna ska man få alla i sitt lag att sitta på soffan. Vi körde med namn på kändisar och serie-figurer och lagen var tjejer och killar (med 11 killar och 10 tjejer). Vi körde två gånger och männen vann BÅDA GÅNGERNA! Tjejerna fuskade också xD. FAAAAAAAAAAAAAAAIL. Bevis på att män är bättre än kvinnor :P (Nää... en sån är jag inte)

Iaf. Rästen av dan var typ hemkunskap typ.
Vi i klassen kommer syssla lite mer med film nästa vecka, och vi kommer spela in eget också!

Fyfan vad jag längtar :D

Aufwiedersehen!

Kommentarer
Postat av: malin

triangeldramer är knepiga xD haha



vad är livskunskap? o:



ni har ju roliga lektioner, jag vill också göra film.

2010-03-26 @ 23:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback