INGA RASISTER PÅ VÅRA GATOR!!

Något jag är besviken över angående valresultaterna är bl.a. att Alliansen vinner igen (Utan majoritet) men det är bara en liten del. Det som jag är mest besviken över är att Rasismen har slått sina rötter i vår praliamentala Riksdag, SVERGIEDEMOKRATERNA Har fått 5.7 procent av rösterna och 20 mandat i Riksdan! Tänka sig, Vi har rasister i riksdagen, helt OACCEPTABELT!

Igår (måndag) var det Demostration i göteborg mot Rasism. Det hela började som en Facebook event med kort varsel. Men även om det var typ i sista sekundern så kom hur många som helst :O
Facebook är underbart (Y)
Hursomhelst. Det var massa människor samlade på götaplatsen och när klockslaget för demostrationen slogs så drogs alla uppmärksamhet mot trappan bakom poseidon och där inledde man demostrationen med olika tal från olika politiska personer. Det var mest folk från vänster kanten som talade. Mycket av talet handlade om Solidaritet, Integration, Anti-rasism, klasskamp, Jämnställdhet och jämnlikhet. Kunde nästan gissa på att de flesta kommer från Socialistiska Partiet, Kommunistiska Partiet, Vänster Partiet och många andra organisationer som ligger långt ut i vänster kanten.

Sedan började marschen. Vi gick hela vägen från Göta platsen till Järntorget. Här kommer några bilder




Som ni ser så har vi kvantitet och Ursäkta att dem är så suddiga xD

Under hela demostrationen ropade vi högt "Inga Rasiste På Våra Gator" och typ "Crossa Rasismen" o.s.v.
När vi var framme vi järntorget var min röst slut och jag var gör hes xD
Hade egentligen tängt ringa lite folk för att snacka lite om demostrationer men som tur va var dem online på bl.a. Fejjan :D

kan avsluta inlägget med mitt lite egna tankar: Att SD har fått fotfäste i riksdan är ett bevis på att Rasismen/Nazismen har satt stora rötter och växt i sverige dem senaste fyra åren. Att vi nu har ett främlingsfientligt parti i Riksdan har jag ganska lite (nästan noll) tolerans för. främlings fientligheter och radikal Nationalism river isär solidariteten i landet och samtidigt skapar större klyftor mellan grupperna. dessutom finns det risk för att historian upprepar sig. Vi som är svenska medborgare ska se till att detta inte sker och vi ska alla göra vårt bästa så att inte termer som "Hälsa segern Åkesson" och "Arbete ger Frihet" gör inslag i vårt samhälle. Jag är en av dem som tror på modellen om den tredje rummet och jag tror på Jämlikhet och Solidaritet!
Det som hindrar detta är bland annat negativa fenomen som radikal Nationalism, Rasism och Nasism som står i vägen för sammanhållningen!
Störta rasismen innan landet och demokratin störtas!
FÖR ETT JÄMNLIKT SAMHÄLLE!

Hasta La Vista, Vi ses :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback