Tidsvattnet rinner inte åt ett håll

Okej, I det här inlägget vill jag göra det klart för alla att saker och ting förändras.

Har fått det redan några gånger nu att jag är Kommunist.
Säger inte att det är fel beroende på hur man menar men en ska jag säga det själv så var det ett bra tag sen jag var en renblodig Vänster Radikal och Revolutionär Kommunist.

Mina politiska åsikter har förändrats över sommar lovet itackt med att jag har fått nya synes sätt på individen, Människan och samhället (Kollektivet).
Även valet och andra faktorer har påverkat mina politiska och filosofiska synessätt.
OM man frågar mig nu angående ideologier o.s.v. så säger jag att jag är Fri Socialist (elr Anarkokommunist beroende på tillfällen och sakfrågor). Tolka detta hur ni vill.

Anledningen till detta beror på att jag har insett att om det är något man inte gillar så försöker man bara hitta det som är dåligt med denna ting, Speciellt inom politik så är det såhär. Jag tycker att man ska kunna se saker och ting från både Ljusa och mörka sidan. Ingen/Inget är perfekt eftersom man har olika uppfattningar och allting har sina för och nackdelar.
Förut när jag VAR vänster radikal så gillade jag inte Alliansen ett dugg. Men alla måste växa och det har jag också gjort. Båda blocken har sina stånd punkter och dem har sina för och nackdelar. Under valet t.ex. så bråttades jag oftast med vad jag egentligen ville och det jag kom fram till är att jag vill har rödgrön regering MEN jag ville hällre har Rheinfeldt än Sahlin. Måste faktiskt säga att Rheinfeldt har både gjort ett större roll att bygga och reformera moderaterna än vad Sahlin har påverkat oss. Utan Rheinfeldt hade Moderaterna antagligen fortfarande varit en väldig Konservativ Parti istället för den mer Liberala Partiet som det är idag.
"Rheinfeldt gör Moderaterna Rödare men Sverige mycket Blåare" Var det en muffare som sa och det håller jag faktiskt med om.

En annan sak fråga är mina åsikter angående pengar och kapital. Förut så sa jag att var mina åsikter Pengar är människans enda problem och att Pengar var roten till allt ont. Det här är åsikter som jag faktiskt inte håller fast vid idag då roten till Pengar är egentligen Människan i sig.

Hoppas ni som läser detta förstår vad det är jag babblar om. Att tidsvattnet inte rinner åt ett håll menas att saker och tinge förändras.

Bye bye! Vi ses :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback